Köp dina första kryptovalutor med Revolut Bank

kryptovalutor med revolut. Att kryptovalutor och banker har inte riktigt har gått ihop är nog ingen nyhet för någon. Exempelvis finns det banker som Nordea som förbjudit alla sina anställda från att handla kryptovalutor. Men det finns mer framåtänkande och modiga banker som gör det möjligt. Revolut är en sådan bank. Det är inte bara en bank utan också en fullfjädrad digital upplevelse. Revolut gör det dessutom busenkelt att handla kryptovalutor för alla sina användare.

Så vad är Revolut då?

Revolut är till stor del byggt och skapat av mannen på bilden här nedan. Han heter Nikolay Storonsky och är VD på Revolut. Vid början av 2018 hade Revolut drygt en halv miljon användare och detta trots att man ännu inte hade någon banklicense i EU. Enligt Nikolay har Revolut fortfarande inte spenderat en enda krona på marknadsföring.

Att så många användare har valt att börja använda banken (som består av en app, ett kort och ett virtuellt kort + en jäkla bra användarupplevelse) menar Nikolay beror på att användare berättar för varandra om Revolut. Alltså inte genom att Revolut själva behöver spendera pengar hos facebook och google för marknadsföring. Nikolay menar att Revolut är ”Too good to be true” och att den marknadsför sig själv.När Nikolay fick frågan om varför han skapade Revolut från första början hos TechChill svarade han så här: ”I mitt tidigare liv var jag en trader. Jag reste mycket och behövde ofta växla pengar. Jag blev riktigt irriterad på alla avgifter som var förknippade med växlingar. Så när jag var klar med tradingen startade jag Revolut. Idag har vi näst intill kostnadsfria växlingar och uttag världen över. Åtminstone växlar vi alltid till lägsta möjliga växlingskostnad som finns.

Registrering hos Revolut

Att öppna upp ett bankkonto hos Revolut kräver nästan ingenting. Allt du behöver är din mobiltelefon och ett leg. Du laddar ned Revolutappen, tar ett foto på båda sidor av ditt leg och fyller i några uppgifter om dig själv. Därefter väntar du sällan mer än några minuter och sen är du igång. Det är busenkelt och man kan verkligen säga att det är för bra för att va sant.Virtuellt och fysiskt kort

På bilden nedan ser du en bild på appen. Där kan du registrera flera olika kort. Både virtuella och fysiska kort. Att beställa ett fysiskt kort kostar ca 58-60 kronor och tar 2-3 dagar. Det är ett prepaid Visa kort. Det innebär att du kan sätta in pengar på det och sedan använda det i de flesta butiker. Du har dessutom full kontroll över kortet och PINkoden direkt i mobilen. Det är tryggt, säkert, smidigt, snabbt och enkelt på samma gång.
I din Revolut app har du möjlighet att samla alla dina finansiella tjänster. Exempelvis erbjuder Revolut försäkringar, premiumkonto, kryptovalutor. Snart har de även gjort möjligt för kredit och sparkonto. De har dessutom lovat att erbjuda gratis aktie och fondhandel.

Kryptovalutor i Revolut Appen

Att köpa och sälja kryptovalutor i revolut appen är otroligt enkelt och dessutom mycket billigt. Om du inte är insatt i blockchain och kryptovalutor är det här kanske det absolut enklaste sättet att börja. Bitcoin, Litecoin, Ethereum med flera går att köpa direkt i mobilen. Du kan därefter skicka kryptovalutor till vänner men bara om dem också har Revolut. Men Nikolay har sagt att de arbetar på att göra det möjligt att skicka kryptovalutor till icke Revolutkunder också inom kort. 

En annan nackdel är att du inte riktigt ”äger” dina den kryptovaluta du köper. En grundtanke med kryptovalutor är att du och ingen annan ska äga den. I det här fallet äger Revolut kryptovalutan och en skuld till dig. Men å andra sidan är det kanske bara för skojjs skull och dessutom mycket enkelt sätt att köpa krypto. Men det kan vara värt att tänka på detta om du vill köpa större mängder kryptovaluta.

Slutsats

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att Revolut är en jäkla bra tjänst till en superbillig peng. Den är speciellt bra för dig som reser mycket och växlar pengar. Glöm snordyra aktörer som Forex och kör superbilliga Revolut istället och spara massor med pengar. Pengar som annars banken roffar åt sig. Ett extra plus i kanten är såklart också att Revolut erbjuder flera riktigt bra finansiella tjänster och möjligheten att handla kryptovalutor.

Vill du besöka Revolut hittar du deras hemsida här!

Vill du starta ett företag inom blockchain är här två heta tips. Tips nummer 1, boken Zero To One som du hittar vi länken i bilden här nedan. Tips #2 Cofound.it

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nya Exchanges
eToro
eToro

Snabb sign up. Låga avgifter. Många kryptovalutor

Binance
Binance

Snabb sign up. Låga avgifter. Många kryptovalutor

Bitstamp
Bitstamp

Snabb sign up. Låga avgifter. Många kryptovalutor

Trijo
Trijo

Snabb sign up. Låga avgifter. Många kryptovalutor

KuCoin
KuCoin

Snabb sign up. Låga avgifter. Många kryptovalutor

Nya Exchanges
4,3 rating
Snabb sign up. Låga avgifter. Många kryptovalutor
4,8 rating
Snabb sign up. Låga avgifter. Många kryptovalutor
4,5 rating
Snabb sign up. Låga avgifter. Många kryptovalutor
4,3 rating
Snabb sign up. Låga avgifter. Många kryptovalutor
4,8 rating
Snabb sign up. Låga avgifter. Många kryptovalutor
Prenumerera
När du är med i mitt nyhetsutskick missar du aldrig något av mina blogginlägg samt nyhetsutskick
Blockchainbloggen
© Copyright 2020 Blockchainbloggen.
Designed by Space-Themes.com.